« terug naar vorige pagina

M.H. Ketelaar

In 2014 heb ik mijn huisartsopleiding aan het AMC-UvA te Amsterdam afgerond. Nadien ben ik gaan werken als huisarts in diverse praktijken in West-Brabant, waarbij ik 8 jaar in Sprang-Capelle als vaste huisarts werkzaam was. Per 1 januari 2023 heb ik deze huisartspraktijk met veel enthousiasme overgenomen. Een goede keuze, ik heb het erg naar mijn zin en ik ben trots op wat we als team neerzetten! 

Ik voer mijn vak graag uit in de volle breedte; ik vind de diversiteit heel mooi. Graag doe ik kleine chirurgische ingrepen en gynaecologische verrichtingen. Daarnaast heb ik een specialisatie als kaderarts palliatieve zorg; ik vind het heel waardevol om ernstig zieke mensen in het laatste stukje van hun leven zo goed als ik kan te begeleiden. Ik ben dan ook consulent palliatieve zorg en ik ben in een hospice werkzaam geweest.

Naast mijn werkende leven, ben ik graag met mijn gezin. Samen met mijn man, dochter Nine (2015) en zoon Teun (2019) ontdek ik graag nieuwe plekjes in Brabant of net even daarbuiten!