« terug naar vorige pagina

Nicole Buckers

Hallo, ik ben Nicole Buckers. Ik woon samen met Erich, mijn man, in Oosterhout en we hebben een volwassen dochter Maxine.

Ik heb jarenlang als medisch secretaresse in het Amphia ziekenhuis (destijds Pasteurziekenhuis) gewerkt op verschillende afdelingen, waaronder poli interne, cardiologie, gynaecologie etc.
Rond 2012 kreeg ik de vraag of ik de verkorte opleiding wilde volgen tot doktersassistente, er zou namelijk een hoop gaan veranderen qua werkzaamheden in het ziekenhuis. Ik heb hier toen voor gekozen gezien het vak doktersassistente mij altijd heeft geboeid. Na de opleiding heb ik bij verschillende praktijken gewerkt, mijn laatste werkgever was huisartsenpraktijk Pasteur in Oosterhout.

Ik ken dokter Ketelaar al een hele poos. In 2015 hebben we de vrijdagen samengewerkt bij praktijk Vrachelen. We hebben eigenlijk altijd contact gehouden en ik vind het dan ook erg leuk om nu bij haar te werken.

In mijn vrije tijd hou ik van sporten, o.a. spinning en bodybalance. Ook hou ik van winkelen, lezen en lekker uit eten gaan.

Ik hoop dit werk nog een lange tijd te doen, ik vind het erg leuk om met allerlei verschillende mensen om te gaan en ik haal ook veel voldoening uit mijn werk